"Iedereen verdient het om de beste versie van zichzelf te zijn"!

 

Aandacht voor jezelf biedt ook individuele trajecten aan. Deze trajecten bestaan uit verschillende fragmenten van coaching.
Samen beslissingen wat jou manier van leren is en hoe jij het beste resultaat krijgt.

 


Allereerst starten we met een kennismakinggesprek om te kijken of we een klik hebben met elkaar en of Daphne jou ook daadwerkelijk verder kan helpen. Vanuit hier bespreken we samen wat de verwachtingen zijn en wat daarvoor nodig is. Om op deze manier vertrouwen en veiligheid te creeeren om uit je comfort zone te gaan stappen. Want daar ligt waarschijnlijk jou verandering.

Een van de tools die Daphne gebruikt bij de coaching is Neurofeedback. Samen met Vera van Haren hebben zij een praktijk midden in Laren.
Neurofeedback is een vorm van hersentraining die je brein helpt zo efficient mogelijk te functioneren. Een efficiënt brein werkt flexibel en veerkrachtig. Dat zorgt voor rust in je hoofd. Daarnaast heeft het opmerkelijk veel positieve effecten op andere aspecten van je leven.

Neurofeedback is een krachtige en veilige manier wanneer je alles uit jezelf wilt halen, hardnekkige patronen écht wilt doorbreken en wanneer je last hebt van factoren zoals angst, stress, oververmoeidheid, slaapproblemen en concentratieproblemen die je er telkens van weerhouden om VOLUIT te leven en werken.

Neurofeedback zorgt ervoor dat een behandelingstraject écht impact heeft. Ik werk met de integrale non-lineaire NeurOptimal technologie van Zengar.
Meer over Neurofeedback is te lezen op onze site www.neurofeedbackinstitute.nl.


"We wisselen constant energie uit.
Dit verklaart waarom je je bijvoorbeeld na een gesprek met iemand leeg en uitgeput kunt voelen, 
terwijl je na een gesprek met een ander helemaal opgeladen en vol energie voelt".


Een ander tool is gericht op healing (helen) vanuit energiebronnen om ons heen. Iedere healing afspraak is anders. Dat is vooral afhankelijk van wat je op dat moment nodig hebt en wat voor jou goed is, dit is iets dat Daphne aanvolet of dat je aan kan geven in het voorgesprekje voor de start van de healing sessie.

Een healing vindt plaatsop een behandeltafel of zitten. Waarbij jij je kleding aanhouden. Je hoeft verder niets te doen tijdens de sessie. Je vertelt wat je vraag is, waar je hulp bij wilt hebben. Tijdens de sessie voel ik met mijn handen je energieveld en kijk waar je wel en niet in balans bent. Door de energieblokkades schoon te maken en in beweging te brengen wordt je zelfhelend vermogen gestimuleerd. Dit helpt om meer in balans te komen en meer te ontspannen.

Tijdens een behandeling kunnen gevoelens naar boven komen die te maken hebben met een gebeurtenis uit het verleden. Dat kan verdrietig of pijnlijk zijn, en ook bevrijdend werken. Aan het einde van een sessie bespreken we eventuele vervolgstappen en hoe je zelf verder kunt.

a 2