Even voorstellen

Mijn naam is Daphne Geerts, ik ben 30 jaar en ben woonachtig in Laren (NH). In 2015 ben ik mij gaan verdiepen in Mindfulness voor kinderen, jongeren en volwassenen. Na het zelf te hebben ondergaan en hier fijne en leerzame ervaring in op te hebben gedaan, ben ik mijn hart gaan volgen en ben ik de opleidingen gaan doen.
Eerst de opleiding voor volwassenen (MBSR) bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam en daarna Mindfulness voor kinderen en jongeren bij Academie voor Mindful Teaching (AMT). Ik heb moge leren, ervaren en beoefenen wat Mindfulness is en hoe je het in het dagelijks leven kan toe passen.

Het geven van Mindfulness voelt voor mij het weg geven van een cadeau. Het is een cadeau voor heel je leven en niet voor even. Ik heb mogen ervaren dat Mindfulness een verandering in iemand zijn leven kan brengen, door meer liefde, zelfvertrouwen en focus te hebben in het leven. Mindfulness is voor mij niet zweverig maar juist een mooie praktische tool om meer bewustzijn te creëren. 

Door mijn enthousiasme ben ik mij ook gaan verdiepen in andere vormen van meditatie en deze uitdaging zorgt ervoor dat ik jaarlijks een retraite van 4 tot 10 dagen volg bij een van mijn leraren. De ervaringen die ik hier heb opgedaan heb ik in een prachtige 5 weekse cursus “Leren mediteren” weten te gieten.

Mijn kracht is dat iedereen welkom is. Doordat ik 9 jaar heb gewerkt in de Geestelijk Gezondheid Zorg heb ik vele ervaring op gedaan met kinderen en volwassenen die een diagnose hebben. Hierdoor kan ik Mindfulness en kwetsbaarheden van een persoon mooi met elkaar combineren zodat het toepasbaar is voor elk mens.

De Mindfulness trainingen voor kinderen en volwassenen en de cursus Leren mediteren geef ik door het gehele Gooi (NH) heen. Mijn vaste locatie voor de groeptrainingen zijn BewustZijns Centrum Bala in Huizen, Het Brinkhuis in Laren en HeartHouse in Bussum. De individuele Mindfulness traingen voor kinderen geef ik in mijn parktijk aan huis in Laren. 

Naast mijn passie als Mindfulness training in het Gooi ben ik ook werkzaam als Neurofeedback coach bij het Neurofeedback Institute in Laren. Hier werk ik samen met Vera van Haren om mensen meer rust, focus en beter te kunnen laten slapen door het volgen van Neurofeedback sessies. Wat Neurofeedback is en hoe het jou misschien kan helpen kan je lezen op de site https://www.neurofeedbackinstitute.nl/. 

Lijkt het je leuk en uitdagend om met elkaar de reis te maken van de ontwikkeling voor jezelf of je kind? Stuur mij dan een bericht (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) en wie weet maken we binnenkort kennis met elkaar!

 Daphne ik 2018

Mindfulness kan een waardevolle toevoeging zijn voor kinderen en jongeren in hun leven.
Waarbij ze waardigheid voor zichzelf en de ander ontwikkelen en leren om grenzen aan te geven.
Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen!