Mindfulness training 

 

Een Mindfulness training is geschikt voor mensen die het gevoel hebben geen of minder controle te hebben over de emoties, het lichaam en het leven. Mensen die het gevoel hebben overspannen te zijn of in een burn-out zitten. Maar ook is een Mindfulness training voor de nieuwsgierig mensen die bewuster willen leven en iets uit willen proberen. Iedereen is welkom en ook elke persoon kan er dingen uit leren. Mindfulness is een cadeau voor ieder mens! het is een cadeau niet voor even maar voor heel je leven!

"Vele mensen geven aan dat Mindfulness hen een intenser en gelukkiger leven heeft gegeven,
ze kunnen zich beter ontspannen, contact maken met het lichaam en de gevoelens".
"Ze voelen zich een krachtiger persoon".

Mindfulness (MBSR) is een 8-weekse training waarbij je leert en tools ontvangt om te leren omgaan met stress volle situaties zowel op het werk als privé, waarbij je de automatische patronen leert herkennen en hierbij wordt uitgenodigd om daarop een bewuste reactie te geven. Hiermee leer om vanaf een afstand te kijken naar de hersenspinsels, door het creëren van de afstand wordt je geest ook rustig. Vanuit deze rust kan je beter contact maken met je gevoelens, je lichaam en leer jij je grenzen kennen. Door deze bewustwording, inzichten en intensieve training zal je leven intenser aanvoelen.

 

Praktische informatie over de training;

  • 8 bijeenkomsten van 2,5 uur per week,
  • op een locatie in t; Gooi,
  • met een stiltedag van 5 uur op,
  • je ontvangt een persoonlijke werkmak met theorie en oefeningen, 
  • door Daphne ingesproken Mindfulness meditaties,
  • het is een intensieve training waarbij er ruimte en inzet voor eigen beoefening wordt gevraagd. Denk hierbij om gemiddeld tussen de 30 a 60 minuten per dag mee bezig te zijn.