fbpx
Vandaag is het volle maan in waterman. Deze maaneclips is gunstig voor Rammen, tweelingen, Leeuwen, Weegschalen, Boogschutter en Watermannen. Alle anderen zullen meer uitdaging ondervinden. Al vanaf twee dagen vóór de volle maan tot en met twee dagen ná de volle maan is de energie merkbaar. Je kan je hierdoor anders voelen in je vel en de energie rondom je kan anders aanvoelen. Deze maan staat in het teken van veranderingen en vooruitgang. Het is tijd om te onthechten en los te laten. Dat is een boodschap aan iedereen.

Natuurlijk heb ik een idee hoe je het beste kan loslaten, hoe jij jezelf kan bevrijden van stress, spanning en een gespannen lichaam. Hoe je steeds meer in contact kan komen met jezelf en in jou kracht kan komen te staan.

Nieuw nieuw nieuw

Een van mijn nieuwe ontdekkingen die ik een tijdje geleden is TRE is een manier om spanning los te laten doormiddel van schudden met het lichaam. Ik heb hier nu ook een training ingevolgd en bied dat aan in de praktijk.

TRE staat voor Tension Releasing Exercises is een lichaamsgericht proces om op een natuurlijke manier spanning te ontladen. Bij TRE leer je gemakkelijk en snel om dagelijks en chronische stress en spanningen los te laten. De TRE methode bestaat uit fysieke oefeningen die het ontladingsmechanisme triggeren. Het spontane trillen dat daardoor ontstaat, geeft een uitweg aan vastgehouden spanning waardoor het lichaam langzaam terugkeert naar een kalmte, ontspanning en staat van zijn. Tijdens de sessie leer je tools om thuis mee aan de slag te gaan.

One Day Retreat; een cadeau aan jezelf

Samen met Rebecca de Ligt, gecertificeerd yogadocent, organiseer ik een One Day Retreat op 20 september in Laren.

Tijdens deze dag, die in het teken staat van ‘loslaten’, zullen we zowel fysiek als metaal gaan ontladen. Een dag ontladen, een dag voor jezelf, een dag vol meditaties, ademsessies, vinyasa- & yin yoga en momenten van stilte. Het programma duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur en een lichte vegetarische lunch wordt verzorgd door Belle Folie.

De aanmeldingen gaan hard dus wees er snel bij en wie weet komt deze dag nog een keer terug op de agenda.

Prijs 88 euro

Aanmelden

Mindfulness training in september

In september start er weer een Mindfulness groepstraining. Deze keer zal de training plaatsvinden in Huizen en weer  helemaal offline. Natuurlijk houden we ons wel aan de adviezen van de overheid. Liever niet in een groep of gewoon in Laren blijven? Dat kan ook! Stuur mij dan even een bericht, zodat we kijken naar de mogelijkheden.

Aanmelden