fbpx

Ik hoop dat alles met jou en jouw geliefde omgeving goed gaat!
Vandaag wil ik iets leuks met je delen šŸ˜Š.
Het is vandaag 25 maart en dat betekent dat het nieuwe maan is. Nieuwe maan in Ram.
Nieuwe maan betekent dat het een perfect moment is om iets nieuws te starten.
Daarom stuur ik deze mail, ik wil je laten weten dat ik afgelopen maanden heb gewerkt
aan een nieuw logo en een nieuwe website en dat deze vandaag online gaat!

Yes wat een feestje omĀ met trots deze nieuwe dingen met jou te delen!Ā 

Ik wil je daarom ook uitnodigen om eenĀ kijkje te nemen op mijn website. Om even uit de dagelijks hectiek te stappen en ruimte te maken voor iets anders. Iets leuks om naar vooruit te kijken, want nu geef ik geen individuele coaching en ook de meditatiecursus van eind maart is geannuleerd vanwege het Corona Virus.

 

Maarrr…

Wat wel kan is een online Mindfulness training volgen. Vanuit jouw eigen veilige huis hebben we live contact met elkaar. En het werkt want de Mindfulness training van begin maart is volledig overgegaan op online Mindfulness training.

 

Dus hoe houd jij mentaal jouw balansā€¦.

Doe mee met de Mindfulness training die start op woensdag 8 april van 19.00 tot 21.30 uur. Tijdens deze onzekere tijden, vol stress en onmacht is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Als jij in balans bent kan jij er zijn voor je gezin of andere in je omgeving.
Leer je om de focus op andere dingen te hebben, die een hogere en positievere energie hebben. Daarnaast heb je nu de tijd om jezelf verder te ontwikkelen op persoonlijk gebied. Kortom de mogelijk om in balans te zijn tijdens de Corona.

 

Vanavond online meditatie

Om jezelf in een hogere frequentie te zetten en Corona te bestrijden met Liefde, wil ik je uitnodigen om mee te doen met de Live meditatie woensdag 25 maart om 20.00 uur tot 20.30 uur. Meld je hieronder aan als je mee wilt doen enĀ ontvang rond 20.00 uur de link om live mee te doen met de meditatie. Je kan ook meedoen via Facebook waar ik live zal gaan. Samen gaan we liefde sturenĀ aan de wereld!

 

Want waar liefde is,
is geen paniek.
Want waar liefde is,
is geen angst.
Want waar liefde is,
is geen pijn.
Want waar liefde is,
is het fijn!

De individuele mindfulness training gaat online

Acht weken lang is er op woensdagavond een bijeenkomst van 1,5 uur online, hierbij ben je aanwezig en leer je tools die je vervolgens direct kan gaan inzetten. Hoe meer je oefent hoe beter je erin wordt (net zoals leren fietsen šŸ˜‰). Als je elke dag jouw tijd neemt om te oefenen met de opdrachten en meditaties dan gaat Mindfulness een plek krijgen in je leven.

In 8 weken tijd leer je;
– om met stress en onprettige situaties om te gaan,
– beter je grenzen aan te geven,
– je leert te ontspannen,
– in contact te komen met je lichaam,
– in contact te komen met jezelf.

Hierdoor groeit de zelfliefde en ga je bewuster en gelukkiger leven.

 

Nu presenteer ik

Mijn nieuwe mooie website is gemaakt door Mira van der Veen van Studio wabi sabiĀ en het passende logo door Hans van Goozen, ik wil jullie bedanken voor de samenwerking ā™„