fbpx

We gaan alweer naar de laatste maand van het jaar 2020. Tijd om de balans op te maken. Voor mij was het een bewogen jaar zoals gewoonlijk, maar dit jaar was anders en heel bijzonder. We zijn met elkaar verbonden geraakt door een virus die ons heeft laten inzien dat niks voorspelbaar is, dat het hele leven vergankelijk is en dat we mogen vertrouwen op de wijsheden van anderen, dat we mogen vertrouwen op onszelf en onze intuïtie meer en meer mogen gaan volgen.

Wat is jouw behoefte?

We hebben allemaal voor keuzes gestaan en stappen gezet, maar was dit vanuit jouw kracht, vanuit jouw liefde of ben je geleid door angst en spanning? Heb je behoefte om deze spanning, stress, angsten en onrust los te laten en achter je te laten? Kom dan dit jaar nog een lichaamsgerichte sessie doen met ademtechnieken om jou te bevrijden van wat niet meer van jou is, van wat jij los mag laten. Ik hoor vaak dat mensen na de sessie zich herboren en lichter voelen. Dat is toch een prachtig kerst cadeau aan jezelf.

 

Laat los, laat gaan, een nieuwe dag komt eraan

Elke nieuwe dag komen er keuzes op je pad die vormgeven aan jouw leven en levensstijl. Wil je leven vanuit positiviteit, mildheid, volledige acceptatie en bewustwording dan is het tijd om een acht weekse individuele mindfulness training te gaan doen. In acht weken tijd gaan wij samen op verschillende gebieden jouw leven in balans brengen.

We blikken vooruit

We leven in het hier en nu, maar onze mind kijkt vooruit. Dus ik wil jullie meenemen in het vooruitzicht van Aandacht voor jezelf in 2021. Want ondanks de bijzonder tijd zit ik niet stil, want steeds meer mensen hebben behoefte om contact te maken met zichzelf, met hun hart en met hun ziel. Om al deze mensen te kunnen bereiken ga ik online met een Instagram meditatie cursus waarbij je leert hoe je moet mediteren en hoe je dit in je dagelijks leven toe kan passen. Volg mij op Instagram, dan houd ik je op de hoogte!


Welke kleine stapjes kun jij vandaag zetten

om meer contact te maken met jezelf?