fbpx

 

Ik hoor vaker mensen over dit idee van herstel, zowel in de praktijk als in de verslavingszorg. Echter werkt ons systeem niet altijd zo. Om iets een plek te kunnen geven moet je de pijn zien en proberen het met liefde te omarmen. Het is nu eenmaal op je pad gekomen dus je kan er beter mee leren omgaan. Echter hoeft het niet altijd een heel langdurig traject zijn. Tijd en heling kunnen sneller gaan dan je denkt.

Ik geloof er in dat pijn een plek geven veel effectiever en kwalitatiever kan. Waarom zou je een langdurig traject starten van maanden of jaren om nare gebeurtenissen te verwerken als het ook sneller kan?

Ik denk dat het belangrijk is om niet in het hoofd te blijven zitten en vanuit daar alles te beredeneren. Maar dat het belangrijk is om helemaal te helen. Dus van top tot teen en niet alleen het hoofd. Kom uit het hoofd en maak verbinding met je lichaam. Voel dat je een geheel bent en laat je niet leiden (lijden) door het hoofd.

Als we het daarover eens zijn om helemaal te herstellen van nare gebeurtenissen waarom dan niet in een korte tijd?

 

“Iedereen kan zichzelf helen, je moet alleen weten hoe.
Ik leer je te luisteren naar je lichaam en
met liefde en mildheid je systeem te herstellen.
Jij verdient het om gelukkig en bevrijd te zijn.”

 

De geweldige Quick- fix methode bestaat uit een combinatie sessie van lichaamswerk (hele lichaam) en ademwerk waarbij je een zelfhelende energie leert vormen. Niks geks, want deze energie draag je altijd al met je mee alleen nu gaan we het inzetten door je ademhaling te veranderen en te luisteren naar het lichaam. Dit doen we op een rustige, zachte en liefdevolle manier.

Hierdoor gaat ons hoofd, alle gedachtes en het ego naar de achtergrond en gaan we contact maken met het onderbewuste (je bent gewoon bij en we kunnen praten met elkaar), je hart en met je ziel. Oftewel met de persoon wie jij bent en altijd al bent geweest. Dit doen we tijdens een sessie van 2uur.

Dus in 2uur tijd maak jij connectie met je gehele lichaam en met jou ware ik. Voor €160,- doe je deze sessie en ik garandeer je dat het een succes gaat zijn voor jou en het pad dat je bewandelt.

 

 

Heb je vragen over de sessie laat het mij weten, want ik vertel je graag meer over deze geweldige methode.