fbpx

Vandaag 11 februari is het nieuwe maan in het teken van de ‘Waterman’. Bij deze nieuwe maan gaat het over op eigen benen staat. Een perfect moment om ergens aan te beginnen. Hoe zorg jij goed voor jezelf als er tegenslagen zijn of als het verleden aan je blijft kleven? Aankomende maand gaat over loslaten van wat je niet meer dient en iets nieuws te proberen. Dus tijd om het oude daar te laten en vanuit liefde voor jezelf iets nieuws te gaan doen.

 Graag wil ik je bij dit proces ondersteunen door samen op onderzoek te gaan, wat jij mag loslaten en welke nieuwe dingen op je pad mogen komen. Ik kan je aanraden om naar binnen te keren tijdens een meditatie of tijdens een combinatie sessie adem- en lichaamswerk.

 Voor jou heb ik vier gratis meditaties die je kan gaan beluisteren. Hiermee maak je een eerste stap om naar binnen te keren. Te voelen wat er nu werkelijk speelt en vanuit dit gevoel een keuze te maken ‘hoe zorg ik goed voor mijzelf en wie of wat kan mij hierbij helpen’. Door deze vragen te beantwoorden kom je op eigen benen te staan en neem je de regie in jou leven.

De volgende stap in jouw proces tijdens de Corona crisis is om te starten met de cursus online leren mediteren. Deze cursus is voor mensen die willen starten met meditatie of die het weer willen vorm geven in het leven. De cursus gaat via Instagram, is heel laag drempelig en geheel zelf in te delen.

 

“meditatie helpt je om te zien wat er speelt”Waarom online mediteren 

Zelf kiezen wanneer en waar je mediteert. Dus je kan de cursus helemaal zelf inplannen in jouw leven. Daarnaast helpt meditatie je;

 • om je te ontspannen
 • om controle te krijgen over je emoties
 • voor een betere nachtrust
 • om spanning in je lichaam te voelen
 • om controle over gedachten te krijgen
 • om tot rust te komen
 • om inzichten te krijgen
 • om verbinding met jezelf te ervaren
 • om een overzicht te krijgen in wat er nu speelt

1 maand tijd geef jij jezelf de kans om te ervaren en te onderzoeken of meditatie iets voor je is en hoe het past in jouw leven. Dus heb je altijd al eens willen mediteren of wil je meditatie opnieuw vormgeven in je leven. Dan is de ‘online meditatie cursus via Instagram’ iets voor jou.

 

Hoe ziet de cursus eruit 

 • elke week ontvang je een nieuwe meditatie (filmpje)
 • elke week gaan we live met elkaar mediteren (ook terug te kijken)
 • dagelijks ontvang je informatie over meditatie
 • bruikbare tips voor in het dagelijks leven
 • ruimte voor al je vragen
De investering in jezelf voor de cursus bedraagt €80,- euro

 

Reactie van mensen over de online cursus 

“In januari heb ik deelgenomen aan de online cursus leren mediteren. Het was een bijzondere maand waarbij ik heb geleerd dat mediteren mij helpt om de ‘aan knop’ uit te zetten. Het geeft mij veel rust! De liefdevolle wijze waarop Daphne mij heeft begeleid zal ik nooit vergeten”.

 

“Een maand online mediteren met Daphne heeft mij heel veel gebracht. Ik liep al een tijd rond met het idee dat ik wilde gaan mediteren, maar wist niet zo goed hoe ik moest beginnen. De cursus online mediteren heeft mij daar erg bij geholpen. Ik ontving veel praktische tips en de meditaties waren ook afwisselend.
Daarnaast was het fijn dat we op bepaalde momenten online samen kwamen om te mediteren en om van elkaar te leren. Ik kan wel zeggen dat mediteren na deze online cursus een onderdeel is geworden van mijn leven. Heel erg bedankt!”

 


Welke kleine stapjes kun jij vandaag zetten

om meer contact te maken met jezelf?