fbpx

Cursus online leren mediteren 

Altijd al een keer willen starten met mediteren of willen uitzoeken of dit iets voor je is? Dan is deze Instagram-cursus echt iets voor jou. In een maand tijd leer je mediteren, ontdek je de voordelen ervan en bepaal je zelf het tijdstip waarop jij dit doet.
Deze cursus is zeer geschikt voor beginners of mensen die het weer vorm willen geven in het leven.

Waarom online mediteren?

om je te ontspannen

om controle te krijgen over je emoties

voor een betere nachtrust

om spanning uit je lichaam te voelen gaan

om controle over gedachten te krijgen

om tot rust te komen

om inzichten te krijgen

om verbinding met jezelf te ervaren

om een overzicht te krijgen in wat er nu speelt

Mediteren is een prachtige tool die je eenvoudig overal kunt toepassen. Je hoeft er alleen maar aan te denken en het te gaan doen. Zo simpel kan het zijn!

Daarom wil ik je laten ervaren hoeveel voordelen mediteren heeft. Ik denk dat dit voor elk persoon geschikt is. Het gaat er alleen om hoe jij zelf omgaat met de dingen die je tegenkomt tijdens een meditatie.

Laat jij je afleiden door gedachten, onrust of misschien een pijntje ergens in het lichaam? Dit zijn aspecten die ervoor zorgen dat mensen mediteren als onprettig ervaren.

Maar ik kan je verklappen dat dit allemaal van tijdelijke aard is. Als je maar vaak genoeg oefent (mediteert), leer je om vanuit mildheid en acceptatie te kijken naar de dingen die je tegenkomt.

 

“Mediteren is als een bewuste uitdaging in je zelfonderzoek”.

  

Via mijn webshop kun je je inschrijven voor een online meditatie training. Jouw inschrijving is meteen een toegangsbewijs om toegevoegd te worden aan mijn Instagram-account (accountnaam), waar de training plaatsvindt.

 

De investering in jezelf is eenmalig €80,- euro.

 

Wat is inbegrepen?

Je ontvangt:

wekelijks een nieuwe meditatie (filmpje)

elke week gaan we live met elkaar mediteren (ook terug te kijken)

dagelijks informatie over meditatie

bruikbare tips voor in het dagelijks leven

ruimte voor al je vragen

Ontdek wat meditatie voor jou kan betekenen en start met een proeftijd van 1 maand.

Lieve woorden

In januari heb ik deelgenomen aan de online cursus leren mediteren. Het was een bijzondere maand waarbij ik heb geleerd dat mediteren mij helpt om de ‘aan knop’ uit te zetten. Het geeft mij veel rust! De liefdevolle wijze waarop Daphne mij heeft begeleid zal ik nooit vergeten.

Al langer weet ik welke voordelen mediteren mij brengt en het onderzoek tijdens de cursus ‘online mediteren’ naar welk soort meditatie & welk moment mij het beste past, was precies wat ik nodig had om van mediteren een (dagelijkse) gewoonte te maken. Niet alleen waren de live meditaties met verschillende thema’s heel waardevol, maar ook de mogelijkheid om iedere meditatie op een eigen gewenst moment (terug) te doen, maakte het onderzoek wat voor mij het fijnst werkt compleet.  Dank lieve Daphne voor alle praktische tips, de fijne begeleiding van de  meditaties en het delen van alle interessante & waardevolle informatie waardoor ik niet alleen nieuwe inzichten heb mogen krijgen over mezelf, maar vooral ook over mediteren in het algemeen. Ik zou het iedereen aanraden, het is echt een cadeautje aan jezelf.

Een maand online mediteren met Daphne heeft mij heel veel gebracht. Ik liep al een tijd rond met het idee dat ik wilde gaan mediteren, maar wist niet zo goed hoe ik moest beginnen. De cursus online mediteren heeft mij daar erg bij geholpen. Ik ontving veel praktische tips en de meditaties waren ook afwisselend.
Daarnaast was het fijn dat we op bepaalde momenten online samen kwamen om te mediteren en om van elkaar te leren. Ik kan wel zeggen dat mediteren na deze online cursus een onderdeel is geworden van mijn leven. Heel erg bedankt!