fbpx

Yeah! Het lijkt wel een feestweek. De zon schijnt, afgelopen maandag was ik jarig en gisteren het fantastische nieuws mogen krijgen dat de deuren van mijn praktijk weer open mogen vanaf 3 maart.

Wauw, wat heerlijk weer om in deze positieve energie te mogen zitten. Ik ben er klaar voor om jou te helpen alle ballast achter je te laten en samen je pad vorm te geven, zodat ook jij weer mag gaan stralen en alle positiviteit naar je toe mag trekken.

Ben jij er klaar voor om te gaan stralen en om met beide benen in de wereld te gaan staan?

Hulp vragen is voor velen erg moeilijk, maar zo helpend. Daarom wil ik voor jou de drempel nu lager maken door mijzelf aan te bieden als jouw helper.

Dus laten we samen kijken hoe jij weer op je pad komt, jezelf kan bevrijden, transformeren, zodat je helemaal in jouw energie kan komen te staan. Hierdoor wordt jouw doel, zingeving en liefde voor het leven geactiveerd en duidelijk weergeven in jouw systeem. Boek een combinatie sessie van adem- en lichaamswerk en krijg gegarandeerd succes!

Zoals Johan Cruijff zou zeggen:
“Je moet schieten, anders kun je niet scoren.”

 

De bal ligt voor jouw doel. Je hoeft alleen maar jezelf de kans te geven om te scoren en hierdoor de beste versie van jezelf te worden. Dat ben je verplicht aan jezelf. Dus laat mij weten als je vragen hebt of wanneer we elkaar gaan zien.

Je kan mij mailen of online een sessie inboeken via de website.

 

Laten we alle shit en het negatieve loslaten en er voor kiezen om te gaan stralen!

Let’s go!